Arslan: Više od boda nismo ni zaslužili

Čelik remizirao u Bijeljini

Arslan: Više od boda nismo ni zaslužili

A. Čaušević

Radnik i Čelik su 25. kolu Premijer lige BiH odigravši 0:0. Junak meča bio je Bojan Pavlović koji je u prvom poluvremenu odbranio penal. 

Trener bijeljinske ekipe Mladen Žižović je poslije susreta kazao da je njegov tim bio bolji, ali nije uspio postići pobjednički gol.

"Šteta zbog današnje utakmice, dominirali smo, imali smo igru i šanse, ali nismo uspjeli zabiti gol. Čelik nam nije nijednom zaprijetio. To je fudbal. Na nama je da radimo i dalje. Raduje me što smo nastavili niz bez poraza. Osvojili smo bod, bili smo bolji, ali se fudbal igra radi golova", rekao je Žižović.

Cihat Arslan je kazao da zenička ekipa nije ni zaslužila više od boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pošto smo igrali tešku utakmicu u prethodnom kolu, danas nismo mogli igrati u istom ritmu. Napravili su nekoliko opasnih prilika, imali su penal. U nastavku smo se zaštitili i to nam je donijelo poen, a više od toga nismo ni zaslužili", rekao je turski stručnjak.

Radnik u narednom kolu gostuje Tuzla Cityju, a Čelik dočekuje Krupu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmerZE1990
Jebem te glupa u novinara ko te zaposli u picku materinu jel Sda ne docekuje celik krupu vec joj ide u goste
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi