Policija u Rimu uhvatila lopova, on svoje nedjelo pravdao Mourinhom: "Izluđuje me"

Ukrao dres u klupskoj prodavnici

Policija u Rimu uhvatila lopova, on svoje nedjelo pravdao Mourinhom: "Izluđuje me"

E. Škorić

Jedan navijač Rome uhvaćen je prilikom krađe dresa u klupskoj prodavnici u centru Rima.

U Rimu ove sezone vlada velika euforija, a tim kojeg s klupe vodi Jose Mourinho ima priliku da osvoji evropski trofej pošto u finalu Konferencijske lige igra protiv Feyenoorda.

Rimljani su u polufinalu izbacili Leicester City, a Mourinho je naravno postao omiljen među navijačima, pa se kradljivac dresa policiji pravdao da je sve uradio upravo zbog Portugalca.

"Ova Mourinha Roma me izluđuje, u finalu smo Konferencijske lige. Nisam mogao odoljeti", rekao je 29-godišnji navijač policiji.

U izvješću se navodi da su radnici trgovine o krađi obavijestili policiju, koja je zaustavila 29-godišnjaka i dres je vraćen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mourinho se na ljeto pridružio Romi kao trener i dočekali su ga kao velikog heroja kada je tek stigao u Vječni grad.

Portugalski stručnjak je ranije već radio u Italiji, kada je 2010. godine s Interom osvojio trostruku krunu, a trenirao je još Porto, Chelsea, Real Madrid, Manchester United i Tottenham.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti