Asensio: Nisam odgovoran za slabe igre, ima igrača sa boljim statusom od mog

Mladi vezista Reala

Asensio: Nisam odgovoran za slabe igre, ima igrača sa boljim statusom od mog

Sjajni mladi vezista Real Madrida Marco Asensio indirektno je izrazio nezadovoljstvo zbog statusa u ovom klubu.

Iako je vjerovatno i sam očekivao mnogo više od ove sezone, Asensio mečeve vrlo rijetko počinje od prve minute i često ulazi sa klupe za rezerve. Upravo zbog toga je poručio kako on nije odgovoran zbog loših partija Reala ove sezone.

"Nisam ja odgovoran za krizu u Realu. Ne moram ja biti taj koji treba preuzeti kormilo tima. U klubu su i stariji i iskusniji igrači od mene, a i oni sa boljim statusom od mog. Neka to oni rade, a ne ja", rekao je Asensio.

Asensio je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 12 utakmica u La Ligi i tri u Ligi prvaka. U strijelce se upisao jednom te je tri puta asistirao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Dobro je i rekao ,momak se jos razvija i pred njim je buducnost .Dok je bio Ronaldo Bale je plako jer mu bilo krivo sto nije glavni igrac sad kad treba da bude on ko pickica seta po terenu izbjegava duele ...
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi