Ashley Young podržava Stuarta Pearcea

Bez obzira na poraz od Holandije

Ashley Young podržava Stuarta Pearcea

Edmir Škorić

Privremeni engleski selektor Stuart Pearce uvažava podršku veznjaka Ashleyja Younga, bez obizira na sinoćnji poraz od Holandije.

Engleska je sinoć na Wembleyju u Londonu s 3:2 poražena od Holandije (presudio sjajan gol Arjena Robbena u finišu), ali i pored poraza igrači su uz privremenog selektora, Steaurta Peareca.

"Posljednjih nekoliko dana proteklo je dobro. Svako se obavezao i dobro obavio svoj posao. Ne znamo ko će biti selektor, ali Stuart Pearce je vodio sinoćnju utakmicu i mislim da je dobro obavio svoju dužnost", kazao je veznjak Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Ashley Young, dodavši:

"Radimo dobro i to me izuzetno veseli. Neki od novih momaka, koji nisu imali previše prilika dokazati se za neku poziciju u igri, dolaze u momčad i sada će imati priliku za to".

Young je također pohvalio svog klupskog kolegu Dannyja Welbecka.

"Bio je sjajan u Manchester Unitedu tokom cijele sezone i sinoć je, ponovo, bio odličan".

Dvadesetšestogodišnji bivši igrač Aston Ville sretan je zbog postignutog gola, ali ističe da bi bilo bolje da je susret okončan bez pobjednika. Ipak, raduje ga i to što je momčad pokazala karakter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.