Asim Škaljić na izlaznim je vratima Otoke

Nije otišao na pripreme u Jablanicu

Asim Škaljić na izlaznim je vratima Otoke

Defanzivac Olimpica umjesto odlaska na pripreme u Jablanicu, ostao je u Sarajevu gdje individualno trenira.

Razlog je sudski sport koji je Škaljić nedavno pokrenuo pred nadležnim sudom u Sarajevu zbog određenih finansijskih potraživanja, a zbog kojeg su ga čelnici kluba odlučili suspendovati do daljnjeg.

 

"Treniram u Sarajevu i čekam da se problem riješi. To je sve što vam u ovom momentu mogu kazati", izjavio je Škaljić koji je opovrgnuo pregovore sa nekim drugim klubom.

 

S druge strane sportski direktor Olimpica Nermin Demirović također je bio zakopčan do grla te nam nije ponudio svoju verziju priče.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Nemam komentar. Škaljić nije otputovao sa ekipom, ali sa izjavama ne želim žuriti sve dok se slučaj ne okonča", ogradio se Nermin Demirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.