Asim Škaljić treće pojačanje Željezničara

Večeras se priključuje Plavima

Asim Škaljić treće pojačanje Željezničara

Asim Škaljić u budućnosti će nositi dres Željezničara. Iskusni defanzivac koji je svojevremeno upisao dva nastupa za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine, dogovorio je gotovo sve uslove sa menadžerom Plavih, Amarom Osimom.

Proljetos nije imao kluba zbog poznatog spora sa Olimpicom.

“Sinoć sam se sastao sa gospodinom Osimom. Dogovorili smo većinu stvari. Sigurno je da sam u narednoj sezoni igrač Željezničara,” kaže Škaljić koga smo zatekli dok se spremao za kratki put od rodnog Mostara do Međugorja.

Škaljić je u jesnjem dijelu prošle sezone igrao za Olimpic, a potom je uslijedio razlaz sa Vukovima sa Otoke koji je na kraju dobio i sudski epilog.

Osim Olimpica u dosadašnjoj karijeri nastupao je za matični Velež te za švicarske klubove Sion te Chiaso. Zanimljivo je da je prije četiri godine bio nadomak potpisa za Željezničar, ali se trada predomislio i iz Siona se vratio u Velež.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.