Asmir Avdukić ostaje u Borcu

I pored konkretnih ponuda

Asmir Avdukić ostaje u Borcu

Reprezentativni čuvar mreže Asmir Avdukić je prelomio i odlučio je da i na proljeće čuva gol Borca. Za ovog golmana interesovanje su pokazali Kopar iz Slovenije, te Rijeka iz Hrvatske. Avdukić je bio na listi želja Novog Pazara, ali i Javora iz Srbije, međutim,  odlučio da ostane u Borcu do Mundijala.

"Ostaću sigurno u Borcu gdje ću pokušati da održim formu pred Svjetsko prvenstvo. Želim da sa svojim sadašnjim klubom izborim plasman u Evropu. Smatram da to možemo da uradimo i pored određenih promjena u igračkom kadru", rekao je Avdukić.

Najbolji golman u BiH kaže da mu ponude drugih klubova itetkako gode.

"Ponude su najbolji znak da dobro radite svoj posao. Imao sam ponude iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, ali sam sve dobro izvagao i odlučio sam da je ostanak u Borcu najbolje riješenje za mene i za klub", zaključio je Avdukić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.