Asmir Begović u društvu engleske legende

Jedinica Zmajeva

Asmir Begović u društvu engleske legende

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Asmir Begović je u četvrtak u društvu engleske golmanske legende, Gordona Banksa, pred nešto više od 300 navijača Stoke Cityja razgovarao o ulozi golmana u današnjem fudbalu.

"Apsolutna mi je čast što sam mogao učestvovati u jednoj ovakvoj manifestaciji i to sa jednim od najboljih golmana u ovoj igri, Gordonom Banksom", istakao je Begović, te dodao:

"Imao sam ga priliku već ranije u dva navrata da upoznam ovu fascinantnu osobu. Uprkos tome bilo je nevjerovatno biti sa njim na sceni i slušati neke od najzanimljivijih detalja tokom njegove duge i uspješne karijere".

Gordon Banks u Stoke Cityju ima status legende, a dres Lončara nosio je u periodu od 1967. do 1972. godine i upisao je 194 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.