Asmir Džafić poziva na oprez

U Mostaru gostuje Olimpic

Asmir Džafić poziva na oprez

Adnan Beganović

U okviru 5. kola BH Telecom Premijer lige sutra će u Mostaru snage odmjeriti domaći Velež i Olimpic.

U Mostaru sutra dolazi ekipa Olimpica. Vukovi će se u Mostaru pokušati iskupiti za poraz od gradskog rivala Sarajeva. Zbog svega toga, stručni štab Veleža poziva na maksimalan oprez.

"Kao što smo mi nakon poraza od Rudara usmjerili sve snage da u Gradačcu osvojimo bodove, logična je pretpostavka da će Olimpic identično pokušati i sutra. Analizirali smo igru protivnika, sa kojim smo i već igrali na Bjelašnici u pripremnom meču, kaže Asmir Džafić, šef stručnog štaba Veleža.

Za sutrašnji meč Džafićev stručni štab biće lišen usluga kartoniranog Adija Mehremića i povrijeđenog Nedžada Serdarevića. Svi drugi igrači na raspolaganju su struci Rođenih.

"Iako velika koncentracija dima okružuje Mostar proteklih dana, igrači su maksimalno
ozbiljno izvršavali svoje obaveze. Spremni smo za utakmicu i učinit ćemo sve da sutra
dođemo do bodova", zaključuje Džafić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.