Aspas otkazao odmor kako bi se dogovorio sa Redsima

Fudbaler Celte blizu prelaska u Liverpool

Aspas otkazao odmor kako bi se dogovorio sa Redsima

Fudbaler španske Celte iz Viga i najbolji pojedinac ove ekipe u prethodnoj sezoni Iago Aspas napustit će klub. 

Napadač ekipe iz Viga koji je ove sezone postigao 12 golova u Primeri povezan je sa prelaskom u Liverpool, a čini se da ga od dresa Redsa dijele samo trenuci. 

"Morao sam otkazati svoj odmor na Karibima, ali razlozi iz kojih sam to uradio su sasvim opravdani. Kada sam čuo za interes Liverpoola nisam oklijevao niti jednog trenutka. Liverpool je jedan od najvećih klubova na svijetu. Iako sam imao ponude iz Italije i Portugala odlučio sam da je moja budućnost na Otoku," rekao je Aspas za Marcu. 

Prema pisanju Španaca transfer je već gotova stvar, a ekipa iz Viga će biti bogatija za 8.5 miliona eura. 

"Nadam se da će mi po dolasku u klub pomoći Reina, Suso, Dani Pacheco, Luis Suarez, Coutinho... Miran sam, ali u isto vrijeme i jako uzbuđen, jer je ovo veliki korak u mojoj karijeri," otkrio je Aspas. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.