Assou-Ekotto: Ne treba nam ponovljeni meč

Tottenham danas gostuje Fulhamu

Assou-Ekotto: Ne treba nam ponovljeni meč

Edmir Škorić

Tottenham će danas na Craven Cottageu protiv Fulhama tražiti plasman u 5. kolo engleskog FA Cupa.

Tottenhamov krilni nogometaš Benoit Assou-Ekotto očekuje da Spursi plasman osiguraju već u današnjem okršaju, rekavši kako je "nedopustivo da igraju ponovljenu utakmicu".

"Volio bih da već na Craven Cottageu sve riješimo. Nadam se da nam neće trebati ponovljena utakmica, jer imamo već dovoljno utakmica. Ovo je za nas izuzetno važan mjesec, morat ćemo pobijediti dosta momčadi i pokušati na kraju završiti među četiri prvoplasirane u Premiershipu", kazao je Ekotto za službenu stranicu Spursa, dodavši još:

"Vodi se velika borba za ta četiri mjesta i moramo ostati fokusirani, pokušati pobijediti svaku utakmicu, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi".

Tottenham nakon 23 prvenstvena kola ima 38 bodova i zauzima petu poziciju, s tri boda manje od Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.