Asteras nastavio bilježiti odlične rezultate

Asteras nastavio bilježiti odlične rezultate

Završena su dva duela u okviru 21. kola grčke Superlige. Asteras je savladao Levadiakos na gostovanju, a Aris i Ergotelis su podijelili bodove.

Levadiakos je na Levdias stadionu dočekao Asteras. Gosti su odnijeli puni plijen, slavivši sa minimalnih 0:1.

Strijelac pobjedonosnog gola za goste bio je Sebastian Bartollini u 85. minuti. Tako je Asteras došao do treće pobjede u posljednjih pet duela i u potpunosti se odmakao od opasne zone. Levadiakos ostaje na 14. mjestu sa samo 16 osvojenih bodova.

Aris i Ergotelis remizirali su u Solunu. Noe Acosta pogodio je u 14. minuti za minimalnu prednost domaćih, ali Nikos Katsikokeris postavlja, kasnije će se ispostaviti, konačnih 1:1 u 31. minuti.

Grčka Superliga, 21. kolo:
Aris - Ergotelis 1:1 (Acosta 14 / Katsikokeris 31)
Levadiakos - Asteras 0:1 (Bartollini 85)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.