Aston Villa ponudila sedam miliona eura za Begovića

Bh. golman napušta Stoke

Aston Villa ponudila sedam miliona eura za Begovića

Britanski mediji već mjesecima bruje o odlasku Asmira Begovića iz Stoke Cityja. 

Manchester United, Chelsea, Liverpool i Roma ranije su dovođeni u vezu sa golmanom bh. reprezentacije, a najnovnije informacije koje dolaze s Otoka govore da se u utrku ozbiljno uključila i Aston Villa. 

Navodno, Aston Villa je na adresu Stoke Cityja poslala novu ponudu u iznosu od sedam miliona eura, nakon što je postalo izgledno da će klub u ovom prijelaznom roku napustiti Brad Guzan.

Iako Mark Hughes po svaku cijenu želi zadržati Asmira Begovića na Britannia stadionu, čini se da je bh. golman mnogo bliže odlasku nego ostanku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti