Atalanti bod na Meazzi

Seria A

Atalanti bod na Meazzi

Midhat Šljivak

Fudbaleri Intera ponovo su kiksali na svom terenu, a danas je u 28. kolu Serie A bod sa Meazze odnijela ekipa Atalante odigravši 0:0.

Inter je u ovom susretu bio bolji i konkretniji tima, no nisu uspjeli postići gol koji bi im donio značajnu pobjedu, te gosti sasvim zasluženo odnose jedan bod.

Polako posustaje i rimski Lazio. Od njih je danas bila bolja ekipa Catanie rezultatom 1:0 golom Nicole Legrotagllea iz 80. minute susreta.

Jedinu gostujuću pobjedu upisala je Novara na gostovanju kod Siene rezultatom 2:0, dok su u susretu sa najviše golova Bologna i Chievo odigrali susret bez pobjednika 2:2.

Nerješeno je okončana i utakmica između Leccea i Palerma, a tamo je uz dva crvena kartona rezultat glasio 1:1.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.