Athletic srušio Atletico Madrid, jedan od junaka domaćih je Kenan Kodro

Bh. reprezentativac pogodio nedugo nakon ulaska u igru

Athletic srušio Atletico Madrid, jedan od junaka domaćih je Kenan Kodro

S. Pašalić

Athletic Bilbao je u 28. kolu španske Primere ugostio Atletico Madrid i upisao pobjedu rezultatom 2:0.

Prvo poluvrijeme je donijelo prilično lošu igru obje ekipe, a posebno se to odnosi na goste koji nisu uputili niti jedan šut na gol domaćih tak da se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

Bilbao je i u nastavku bio bolja ekipa, a u 73. minuti su stigli i do vodstva kada je Inaki Williams na asistenciju Cordobe pogodio za 1:0.

U 85. minuti Bilbao stiže do 2:0, a strijelac je ovaj put bio bh. reprezentativac Kenan Kodro koji je samo nekoliko trenutaka ranije ušao u igru. Bio je ovo prvijenac za Kenana Kodru u dresu Athletic Bilbaa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon ove pobjede Bilbao se nalazi na 9. mjestu sa 37 bodova, dok je Atletico Madrid i dalje na drugom mjestu sa 56 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi