Atletico dominantan u Istanbulu

Laganih 3:0

Atletico dominantan u Istanbulu

Midhat Šljivak

Prolaz u četvrtfinale Europa lige ostvarili su i fudbaleri madridskog Atletica nakon što su večeras u Istanbulu savladali Bešiktaš sa 3:0.

Atletico  je preko Adriana od 26. minute iz prve prave prilike došao do vodstva, a domaći su sa druge strane imali dvije dobre prilike, no nisu uspjeli stići do gola u prvom poluvremenu.

U nastavku susreta ponovo nešto konkretnija igra gostiju iz Madrida, dok su domaći fudbaleri bezuspješno pokušavali stići bar do izjednačenja u ovom susretu.

Sve dileme oko pobjednika riješio je Radomel Falcao u 83. minuti  2:0 za Atletico, da bi konačnih 3:0 postavio Salvio u trećoj minuti sudijske nadoknade.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.