Atletico i Simeone potpisuju novi dvogodišnji ugovor

Potignut usmeni dogovor

Atletico i Simeone potpisuju novi dvogodišnji ugovor

Adnan Beganović

Prema pisanju španskih medija čelnici Atletico Madrida i trener ovog kluba Diego Simeone usmeno su dogovorili produženje saradnje.

Naime, španski AS tvrdi da su čelnici Atletica i Simeone postigli usmeni dogovor oko produžena saradnje za dvije godine, tako da će ovaj stručnjak na klupi madridskog kluba najvjerovatnije sjediti do ljeta 2015. godine.

Podsjetimo, Simeone je u Atletico stigao krajem 2011. godine, a s ovim klubom je osvojio Evropsku ligu i evropski Superkup, a navodno će novi ugovor biti potpisan krajem februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije