Atletico sigurno korača prema polufinalu

Saul zatresao mrežu Leicestera

Atletico sigurno korača prema polufinalu

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida trenutno igraju na gostovanju protiv Leicestera u okviru revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Ekipa Diega Simeonea je u prvom meču u Madridu slavila sa 1:0 što je ostavilo nadu Leicesteru da može nekim čudom do polufinala. Ipak, Atletico je sredinom prvog dijela poveo sa 1:0 na King Power stadionu i tako je gotovo sigurno osigurao plasman u polufinale.

Filipe Luis je sjajno uposlio Saula koji je savladao Schmeichela za veliko slavlje grupe navijača Atletica. Pred Leicesterom je sada gotovo nemoguć zadatak.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi