Atletico slavio u San Sebastianu

Hat-trick Falcaoa

Atletico slavio u San Sebastianu

Midhat Šljivak
Teme:

Atletico iz Madrida savladao je večeras na gostovanju ekipu Real Sociedada rezultatom 4:0 u utakmici 19. kola španske Primere.

Atletico je do vodstva došao nakon tri minuta igre. Dosuđen je penal za goste iz Madrida, a siguran realizator najstrožije kazne bio je kolumbijski napadač Falcao za 1:0.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a na samom otvaranju drugog poluvremena novi gol u mreži domaćih. Igrala se 47. minuta kad a Adrian pogađa mrežu golmana Brava za vodstvo od 2:0.

Treći gol na utakmici postigao je Falcao u 83. minuti utakmice, da bi sjajnu partiju reprezentativac Kolumbije zaključio hat-trickom u 90. minut utakmice za konačnih 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.