Atletico u fudbalskoj ljepotici srušio Almeriju

Maksimalan učinak Jorgandžija

Atletico u fudbalskoj ljepotici srušio Almeriju

Madridski Atletico ubilježio je danas protiv Almerije svoju četvrtu pobjedu u četiri susreta. Publika je gledala lijep susret sa šest pogodaka, a rezultat je na kraju glasio 4:2.

David Villa je u 15. minut susreta pogodio za 1:0, a u 37. minuti Costa je sa bijele tačke povisio na 2:0. Rios je pet minuta prije kraja prvog poluvremena smanjio na 2:1, a sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U nastavku su Tiago i Koke golovima u 64. i 67. minuti riješili pitanje pobjednika, a konačnih 4:2 postavio je Vidal u samom finišu susreta na asistenciju Verze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti