Aubameyang potvrdio u koji klub želi preći

Real mu je dječački san

Aubameyang potvrdio u koji klub želi preći

Gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang potvrdio je još jednom koji klub mu je dječački san.

Baš kao što je to i ranije govorio, Aubameyang je još jednom potvrdio da se radi o Real Madridu. Ipak, Gabonac poručuje da je trenutno sretan u Dortmundu, ali je ipak nagovijestio da se nada pozivu sa Bernabeua.

"Pariz ili Madrid? Madrid je više povezan sa mojom porodicom. Mediji o tome previše pišu, ali istina je da mi je dječački san igrati za Real. Ipak, sretan sam u Dortmundu i zaista mi je lijepo. Uostalom uopšte ne znam da li me Real želi. Ako se jednog dana jave, onda dobro, ako ne, nema veze", rekao je Aubameyang.

Podsjetimo da je napadač Dortmunda ove sezone odigrao 13 mečeva u Bundesligi te je postigao 15 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti