Aubameyang razmatra ponudu koju niko ne bi volio da prihvati

Niko ne želi vidjeti Aubu u Kini

Aubameyang razmatra ponudu koju niko ne bi volio da prihvati

Gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang bit će ovog ljeta jedan od najtraženijih igrača.

Obzirom da već ima 28 godina, čini se da je konačno došlo vrijeme da Auba napusti Dortmund te da pređe u Real Madrid, PSG ili Manchester United.

Ipak, prema pisanju L'Equipea, Aubameyang je dobio ponudu iz Kine te bi mogao odbiti evropske velikane zbog kineskog novca i zaputiti se prema Dalekom Istoku. 

Prema istom izvoru, kineski klub Tianjin Quanjian je zainteresovan za Aubameyanga te su mu navodno ponudili da bude jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu. Naravno, nijedan istinski ljubitelj fudbala ne bi volio da na kraju ovo bude sudbina sjajnog Gabonca, jer ga još uvijek želimo gledati u najjačim ligama svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi