Neko bi Aubameyangu trebao javiti da je on igrač Arsenala

Šta je to u njegovoj glavi?

Neko bi Aubameyangu trebao javiti da je on igrač Arsenala

E. Škorić

Gabonski reprezentativac Pierre-Emerick Aubameyang iz kola u kolo otežava Arsenalu.

Kapiten Topnika već neko vrijeme nije na nivou, a prosto je nevjerovatno kakve šanse ne uspijeva pretvoriti u gol. Nedavno se obrukao protiv Newcastlea, sinoć također protiv Manchester Uniteda nije imao svoju noć, a navijači londonskog kluba vjeruju da je potrebno dovođenje novog napadača koji će biti opasniji po gol rivala.

Arsenal ove sezone ne igra loše, ali ima velike probleme s realizacijom, pa je iako u gornjem dijelu tabele, i dalje s negativnom gol-razlikom i to je poražavajuća činjenica.

Auba bi trebao da bude neko ko će pretvarati šanse u pogotke, ali Gaboncu to ne polazi za nogom u aktuelnoj sezoni. No, osim što onemogućava golove svom timu i ni na koji način mu ne doprinosi, radi stvari izvan terena koje ljute navijače.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CW_0MMJocyE/[/instagram]

Nakon poraza od Manchester Uniteda na Old Traffordu, Aubameyang je na Instagramu lajkao objavu Cristiana Ronalda, koji je protiv Arsenala postigao dva pogotka.

"Mi smo već spremni za sljedeću utakmicu, nemamo vremena za slavlje!", napisao je Ronaldo ispod fotografije koja se dopala Arsenalovom napadaču.

"Današnja pobjeda je bila vrlo važna za povratak na pravi put, ali još je dug put do cilja... Čestitam svim mojim suigračima, sjajan duh večeras! I posebno hvala našim navijačima, bez vas ne bismo ništa napraviti", poručio je Portugalac.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi