Aubameyang: San mi je igrati za Real Madrid

Otkrio za L'Equipe

Aubameyang: San mi je igrati za Real Madrid

Pierre-Emerick Aubameyang u razgovoru za francuski list L'Equipe otkrio je da mu je san u budućnosti zaigrati za Real Madrid. 

Gabonac je svojim igrama stekao epitet zvijezde u svlačionici Borussije Dortmund i interes za njegove usluge pokazali su Arsenal, Manchester United i Liverpool. Ipak, njegovi planovi za budućnost su drugačiji.

"Želim po sezoni da zabijam prosječno 20 golova, jer se nadam da mi to može donijeti transfer u Real Madrid. Igrati za Real bilo bi ostvarenje snova i uvijek sam bio zaljubljenik u špansku Primeru", kazao je 25-godišnji ofanzivac i dodao:

"Svjestan sam da je to daleko, jer mi ugovor sa Borussijom važi još tri godine. Dosta toga će zavisi i od novog trenera, koji će odlučiti želi li me u svojoj momčadi", riječi su Aubameyanga.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.