Aubameyang sve dogovorio s Barcelonom, ali transfer je moguć samo pod jednim uslovom

Napušta Arsenal?

Aubameyang sve dogovorio s Barcelonom, ali transfer je moguć samo pod jednim uslovom

E. Čaušević

Engleski i španski mediji danas bruje o tome da će Pierre-Emerick Aubameyang karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Aubameyang je i ove sezone jedan od najboljih igrača Arsenala, ali je u nekoliko navrata priznao da nije baš sretan u londonskom klubu. Gabonac želi igrati Ligu prvaka, a s Arsenalom će to teško ostvariti i naredne sezone.

Ovu situaciju pokušava iskoristiti Barcelona koja do kraja zimskog prelaznog roka želi dovesti napadača koji će biti zamjena za Luisa Suareza. Urugvajac je van terena do kraja sezone i u Barci nemaju mnogo vremena za pregovore.

Navodno, Aubameyang je već sve dogovorio s Barcom, ali je problem Arsenal. Topnici ne žele da ostanu bez svog napadača i navodno transfer je moguć samo ukoliko Aubameyang javno zatraži od kluba da ga pusti u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je nedavno izabran za novog kapitena Arsenala i navijači nisu baš oduševljeni činjenicom što na pola sezone želi da ide i ostavi klub u teškoj situaciji.

No, Aubameyang je odlučan da ide u neki bolji klub i teško da će ponovo imati priliku za pređe u Barcelonu. Iz katalonskog kluba vrše pritisak na njega da traži od Arsenala da ga puste u Barcu koja je spremna platiti oko 30 miliona eura za njega.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
On je nekad molio Real da ga dovede a sad daj sta das.
2 0
nikokovac
Pakaš
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi