Aubameyangov menadžer sprema tužbu protiv Borussije

Zanimljiv slučaj dolazi iz Njemačke

Aubameyangov menadžer sprema tužbu protiv Borussije

Pierre-Emerick Aubameyang ovog je ljeta pojačao redove Borussije Dortmund. 

Međutim njegov menadžer Carlos Arino tužit će klub iz Dortmunda. Arino tvrdi kako mu Borussija nije platila za njegove usluge. Ovu priču za njemačke medije potvrdio je menadžerov advokat. 

"Dobio sam instrukcije da pripremim tužbu," kratko je prokomentarisao. Arino tvrdi kako je odigrao veliku ulogu na samom startu pregovora. On još tvrdi kako su pregovori počeli u januaru, ali da je on iz isith izbačen u aprilu kada je njegovo mjesto zauzeo otac fudbalera iz Gabona. 

"Ne smatramo njegov zahtjev opravdanim. Na sve ovo gledamo opušteno, jer nismo napravili ništa loše. Naravno oni imaju pravo da pokrenu proces," rekao je generalni direktor Borussije Michael Zorc. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije