Aurier dobio batine od saigrača, a iz Obale Slonovače poručili: "To je samo bila šala"

Video koji je mnoge šokirao

Aurier dobio batine od saigrača, a iz Obale Slonovače poručili: "To je samo bila šala"

E. Čaušević

Igrač Tottenhama, Serge Aurier, našao se u centru pažnje nakon skandaloznog videa iz autobusa reprezentacije Obale Slonovače.

Aurier je prošle sedmice bio na reprezentativnom okupljanju jer je Obala Slonovače igraja prijateljski meč protiv Japana u Nizozemskoj.

U ekipi je bio Serey Die koji se oprostio od reprezentacije, ali je dobio poziv za meč protiv Japana kako bi bio dio tima.

No, video koji se pojavio je zaista mnoge šokirao. Na njemu se vidi kako Die provocira i udara Auriera, a jedan od igrača je sve to snimio.

Iz selekcije Obale Slonovače su se pravdali da je sve to bezazleno i da je Die zadužen za dobru atmosferu, te da je to samo bila šala. No, video to baš i ne pokazuje na takav način.

[twitter]https://twitter.com/tweetdunKamer/status/1318577129211236353[/twitter]

Top Komentari

dinass
Da mi imamo jednog da ovako zavodi red u reprezentaciji plasirali bi se na Euro. Mislim da je i Spahic ovako samaro u busu hahahah
4 5
E.Car
Čovjek je glava kuće što se kaže i mora se ovim mladim dati do znanja da imaju poštovanje inače sve ode u PM.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi