Autsajder Nancy minimalno slavio protiv Nice

Posljednja ekipa Ligue 1 ostvarila pobjedu

Autsajder Nancy minimalno slavio protiv Nice

A. Haznadarević

Susret francuske Ligue 1, u kojem su Nancy i Nica odmjerili snage, pripao je domaćoj ekipi koja je na kraju slavila sa minimalnih 1:0.

Nancy, kao prvi kandidat za ispadanje iz elitnog ranga takmičenja u Francuskoj sa samo 21 bodom na kontu, na svom Stade Marcel Picot stadionu je dočekao petoplasiranu momčad Nicu, koja je držala dobro peto mjesto sa 48 bodova.

 

Ipak, položaj na tabeli nije igrao značajnu ulogu, budući da je Nancy već u ranoj fazi meča došao do vodstva. Igrao se 23. minut susreta, kada je Djamel Bakar zatresao mrežu gostiju.

 

Ovaj rezultat je ostao sve do kraja meča, pa su velika, i pomalo iznenađujuća tri boda ostala kod Nancyja.

 

Ligue 1, 29. kolo

Nancy - Nice 1:0 (Bakar 23)

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.