AVB: Nema šanse da ćemo prodati Balea

AVB: Nema šanse da ćemo prodati Balea

Midhat Šljivak

Menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas izjavio je kako nema apsolutno nikakve šanse da će klub prodati Garetha Balea u janauru.

Velšanin se već dugo povezuje sa prelaskom u Real Madrid, no portugalski stručnjak je odbio sve špekulacije o Baloevom odlasku sa White Heart Lanea.

"Apsolutno je nemoguće da nas Bale napusti u januaru. Prelazni rok uvijek omogućava da dodatno osnažite ekipu. Timovi će izgubiti mnogo igrača zbog Afričkog kupa nacija, što će pojedine natjerati da dovedu nove igrače. Mi planiramo zadržati sve igrače na okupu do kraja sezone, a kupovaćemo i prodavati samo ako je neophodno", rekao je Villas-Boas.

Tottenham će u narednom kolu Premiershipa igrati protiv Stoke Cityja našeg Asmira Begovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.