Avdić: Sloboda je bila uvertira za derbi

Napadač Sarajeva u velikoj formi

Avdić: Sloboda je bila uvertira za derbi

Sarajevo je danas rutinski odradilo utakmicu u Bosanskom Novom i savladali domaćina Slobodu.

Junak utakmice je bio napadač Sarajeva Alen Avdić, koji je i u ovoj utakmici pokazao da je prvi napadač bordo tima.

"Odradili smo rutinski posao sa Slobodom, kako uostalom i priliči velikom timu poput nas. Nismo dozvolili da se domaćin razmaše i kontrolisali utakmiu od samoga početka. Drago mi je da su mladi igrači pokazali opet svoju snagu i da se na njih može ozbiljno računati u narednim utakmicama", rekao je nakon susreta za SportSport.ba Avdić.


Avdić je ponovo bio strijelac za Sarajevo, čime je samo potvrdio dobru formu.

"Bilo je vrijeme da i mene krene, nakon ne baš slavnog početka prvenstva. Štimao sam svoje nišanske sprave i sada ide sve odlično. Drago mi je da donosim radost svome timu golovima, ali ne bih ništa uspio da nije mojih saigrača. Raduje me činjenica da me idu golovi pred gradski derbi i želim Želji zabiti pogodak", rekao je napadač Sarajeva Alen Avdić za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije