Avdukić: Dobro se osjećam, mreža će ostati netaknuta

Uoči duela sa Čelikom iz Nikšića

Avdukić: Dobro se osjećam, mreža će ostati netaknuta

Adnan Beganović

U okviru 1. pretkola Evropske lige Borac će sutra u Banja Luci snage odmjeriti sa Čelikom iz Nikšića, a uoči ovog susreta na Gradskom stadionu je održana press konferencija.

Na press konferenciji novinarima su se obratili šef struke Slaviša Božičić, golman Asmir Avdukić, te veznjak Srđan Grahovac.

"Dobro se osjećam, mislim da sutra neću primiti gol. Drago mi je što ću ponovo stajati na golu Borca u jednom evropskom susretu. U prošloj sezoni nekoliko loših minuta na gostujućem terenu koštalo nas je prolaza u narednu fazu, a  nadam se da tako neće biti ovaj put. Respektujemo protivnika, no mislim da smo u ovom trenutku ipak kvalitetniji", istakao  je Avdukić, dok je Grahovac dodao:

"Dobro poznajemo kvalitete našeg protivnika i smatramo da možemo na kraju slaviti. Ne želim razmišljati o narednom protivniku dok se ne okonča dvomeč sa Čelikom. Očekujem veliku podršku sa tribina i naravno našu pobjedu."

Šef struke Slaviša Božičić istakao je da dobro poznaje momčad Čelika, te da za njega svaka pobjeda bez primljenog gola predstavlja uspjeh.

"Dobro poznajem momčad Čelika, ima tu nekoliko dobrih individualaca, ali mislim da smo kvalitetniji. Svaka pobjeda bez primljenog gola za  mene predstavlja uspjeh. Moramo biti strpljivi, a momčad koja ovlada sredinom terena na kraju će i slaviti. Uvjeren sam da ćemo to biti mi", zaključio je Božičić

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.