Avdukić: Ostale su samo formalnosti

Dogovoren transfer u Borac

Avdukić: Ostale su samo formalnosti

Adnan Beganović

Jedan od ponajboljih golmana Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine Asmir Avdukić karijeru će nastaviti u banjalučkom Borcu.

Bivši golman prijedorskog Rudara Asmir Avdukić pred potpisom je za Borac iz Banja Luke, no istakao je kako je sve već dogovoreno.

"Dogovorili smo saradnju na jednu godinu uz mogućnost produženja na dodatnu godinu. Ugovor još nije potpisan, ali ostale su formalnsoti. Uglavom, sve je dogovreno", rekao je Avdukić za SportSport.ba, te dodao.

"Mislim da je ovo jedan veliki korak u mojoj karijeri jer Borac je jedan od najvećih bh. klubova i nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatama Banjalučana, kako u domaćim tako i u evropskim utakmicama. Sutra se priključujem ekipi Borca na pripremama i radujem se sastanku sa novim suigračima".

Evropsku avanturu Borac počinje u drugom pretkolu Evropske lige i to sa švicarskim drugoligašem Laussaneom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.