Avdukić: Vjerujem u pobjedu i povratak na čelo tabele

Banjalučani pred derbi na Grbavici

Avdukić: Vjerujem u pobjedu i povratak na čelo tabele

Dva najbolja bh. tima nakon osamnaest kola Premijer lige sastat će se danas na stadionu Grbavica u derbiju 19. kola BHT Premijer lige BiH.

Banjalučani bez obzira na evidentan pad forme vjeruju u povoljan ishod današnjeg meča u Sarajevu.

"Očekujem prije svega dobru fudbalsku predstavu mada ne vjerujem da će uslovi za igranje ići na ruku akterima derbija," kaže golman Borca Asmir Avdukić.

Banjalučani su prije dvije godine na Grbavici pobijedili direktnog rivala za titulu, dok su godinu dana ranije remijem na istom stadionu osvojili Kup BiH.

"Bilo je i poraza, ali svi pamtimo te lijepe trenutke na sarajevskom stadionu. Bio sam dio tima koji je na Grbavici ovjerio titulu prvaka BiH. Nadam se da će nam Grbavica ponovo biti sretna i da ćemo pobjedom na današnjem meču ponovo zasjesti na čelo tabele," dodao je reprezentativni golman.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.