Ayew operiran, vraća se početkom sljedeće sezone

Marseille

Ayew operiran, vraća se početkom sljedeće sezone

Edmir Škorić

Zbog operacije ramena sezona je završena za Marseilleovog tamnoputog napadača Andre Ayewa.

Ganac je povrijedio rame igrajući za svoju zemlju na Afričkom kupu nacija u januaru ove godine, a sada se, pred kraj sezone, odlučio na operaciju kako bi spremno dočekao novu sezonu.

"Andre Ayer uspješno je operiran u utorak. U Lyonu je njegovo rame operira dr. Walsch. Njegov povratak očekuje se za tri mjeseca", poručili su iz Marseillea.

Za Marseille je ova sezona potpuno izgubljena. Ispali su u četvrtfinalu Lige prvaka od Bayerna, a u prvenstvu su tek 10. sa nizom od 12 utakmica bez pobjede. U petak će gostovati Lorientu i nastojat po prvi put slaviti od januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.