Ayew sretan u Marseilleu

Ayew sretan u Marseilleu

Andre Ayew, krilni igrač Marseillea, izjavio je kako se dobro osjeća u Marseilleu, te da je jako sretan što može nastupati za klub.

"Jako sam sretan u Marseilleu. Ovdje se osjećam kao u svom domu i oduševljen sam što nosim ovaj dres. Moja porodica se također osjeća kao da pripada ovdje. Moj otac voli ovaj klub, a ja se ne razlikujem od njega", rekao je Ayew, te se osvrnuo na moguću zainteresovanost Bayerna za njega:

"Kada za vas interes pokaže klub kao Bayern, morate obratiti pažnju. Bayern je jedna od najboljih ekipa današnjice, ali još uvijek ne mogu reći ništa konkretno."

Marseille će svoju utkmicu Lige prvaka igrati večeras, kada će gostovati kod aktuelnog njemačkog prvaka, momčadi Dortmunda. U slučaju pobjede, francuska ekipa će sigurno biti sudionik osmine finala elitnog klupskog takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.