AZ za Moisandera traži 5 miliona

PSV nudi tri miliona

AZ za Moisandera traži 5 miliona

Finac Niklas Moisander je velika želja PSV-a, ali u eventualnom transferu je problem novac.

Filipsovci naime AZ Alkmaaru za 25-godišnjeg defanzivca nude 5 miliona eura, dok čelnici prvaka Holandije iz 2009. traže 3. PSV je ovog ljeta ostao bez Meksikanca Maza Rodrigueza koji je otišao u Stuttgart pa se se bacili u potragu za štoperom. Jedan od kandidata bio je Martin Jorgensen iz FC Kopenhagena koji je na kraju ispao prekup, a sada je to problem i kod Moisandera koji inače ima ugovor sa AZ do 2014.

Zanimljivo da je u prvom kolu AZ pobijedio PSV sa 3:1, a da je baš Mosiander isključen. PSV je u prošlom prvenstvu bio treći i igrao je u četvrtfinalu Evropske lige, a ovog ljeta su doveli Khalida Sinouha, Driesa Mertensa, Kevina Strootmana i Georginio Wijnalduma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti