Azmir Husić najavio: Cilj je grupna faza Evropske lige za tri do pet godina, a gradimo i stadion

Prvi čovjek FK Tuzla City

Azmir Husić najavio: Cilj je grupna faza Evropske lige za tri do pet godina, a gradimo i stadion

M. Šljivak

Prvi čovjek FK Tuzla City Azmir Husić ima velike planove sa ovim klubom u budućnosti.

Husić je na predstavljanju novog trenera Elvira Baljića izrazio veliko zadovoljstvo dogovorenom saradnjom.

"Kada je u pitanju promjena koju smo doživjeli na mjestu šefa stručnog štaba, vrlo brzo smo reagovali i danas ovdje pored mene imamo svjetsku klasu, Bosanac, a naš čovjek. Imamo ozbiljne planove u budućnosti, to jeste vrh Premijer lige i izlazak u Europu. Saradnja je napravljena na tri godine i svaka godina ima svoj cilj. Mi kao uprava ćemo se potruditi da ispunimo sve, da igrači imaju optimalne uslove. Jako sam ponosan na ovu saradnju", rekao je prvi čovjek tuzlanskog tima Azmir Husić.

Klupske ambicije su velike.

"Kada su upitanju klupske ambicije, cilj nam je da budemo u vrhu. Ono što ja vidim je minimalno grupna faza Lige Evrope za tri do pet godina. Za to sam spreman sve da im osiguram u svakom pogledu", istakao je Husić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uveliko se radi i na izgradnji stadiona.

"Radimo na idejnom projektu stadiona. Ne tražimo od grada novac, ali uputit ćemo dopis gradu Tuzli da nam daju zemlju, a mi ćemo sigurno izgraditi jedan od najmodernijih stadiona", najavljuje Husić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ratip irats
Koliko je realno ne znam! Da je lijepo čuti, jeste...
27 1
velez mo
AKO ISPUNIS SVE OBECANO,JA TI KAPU SKIDAM
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi