Azmir Husić napušta Slobodu?

Predsjednik odlazi iz tuzlanskog kluba?

Azmir Husić napušta Slobodu?

Midhat Šljivak

Azmir Husić podnijeće ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Sloboda.

Kako saznaje portal tuzlanski.ba, Husić je odlučio da podnese ostavku jer nije zadovoljan odnosom Grada Tuzla prema FK Slobode, odnosno zbog činjenice da nisu ispunili dogovorene tranše.

"Pozdrav iz daleke USA. Čestitam svim Slobodašima na pobjedi i prvom mjestu. Da tačno je da podnosim ostavku na mjesto predsjednika FK Sloboda", kazao je za Tuzlanski.ba Azmir Husić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je trenutno na prvoj poziciji u Premijer ligi BiH i sigurno je da bi odlazak Husića bio veliki udarac za tuzlanski tim.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.