Azur Velagić potpisao za Olimpik

Mladi fudbaler po ukusu Musemića

Azur Velagić potpisao za Olimpik

A. Beganović

Azur Velagić zadovoljio je stručni štab novog premijerligaša, sarajevskog Olimpika, te potpisao petogodišnji ugovor sa ovim klubom.

Radi se o veoma mladom igraču koji ima 17 godina i koji igra na poziciji desnog veznog, a prema onome što je pokazao na pripremama ravnopravno će konkurisati za prvi tim. 

Velagić je prošao fudbalsku školu Bayerna i nakon potpisivanja ugovora je istaknuo kako je zadovoljan potpisom za Olimpik, te kako se nada da će u budućnosti još više napredovati.

Šef stručnog štaba Olimpika, Husref Musemić, smatra kako je Velagić izuzetno talentovan, te kako je i pored svoje mladosti siguran u igri, što je pokazao i u utakmici sa Čelikom. Za ovog mladog fudbalera interes su već  pokazali i iz stručnog štaba mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.