Babbelu meč sa Werderom posljednji na klupi Hoffenheima?

Babbelu meč sa Werderom posljednji na klupi Hoffenheima?

Midhat Šljivak

Generalni menadžer Hoffenheima Andreas Muller najavio je kako bi trenutni trener tima Markus Babbel uskoro mogao otići sa klupe Hoffenheima.

Babbel je tokom ljeta preuzeo ekipu iz Sinsheima, no na klupi ovog tima se nije proslavio, te je ekipa za koju nastupa naš reprezentativac Sejad Salihović trenutno na 16. poziciji u Bundesligi.

Ekipa je sada u seriji od tri uzastopna poraza, a za 14 kola upisali su čak osam poraza. Menadžer tima iz Sinsheima vjeruje kako je Babbel kriv za loše rezultate, te najavljuje njegov skorašnji odlazak, što bi se moglo ubrzati ukoliko ekipa ne pobijediti Werder u 15. kolu ove nedjelje.

"Naša ekipa ima veliki potencijal i neophodno je da bolje igramo. Razgovarali smo sa Markusom i ekipa treba rezultat što prije. Mi trenutno rezultate nemamo, a rokovi za promjene su i te kako kratki", rekao je Muller.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.