Bacca se vraća u Španiju, ali ne u Sevillu?

Na meti Valencije

Bacca se vraća u Španiju, ali ne u Sevillu?

Endin Čaušević

Kolumbijski fudbaler Carlos Bacca će nakon dvije godine prema svemu sudeći napustiti Milan.

Bacca je na San Siro stigao kao veliko pojačanje iz Seville prije dvije godine, ali Montella mu je poručio da više ne računa na njega. Kolumbijac se dovodio u vezi s prelaskom u Marseille, a sada se u borbu za ovog iskusnog napadača uključila i Valencija.

Ovaj 30-godišnji napadač je imao veliku želju da se ponovo vrati u Sevillu, ali čelnici ovog kluba to nisu željeli. Valencia je već kontaktirala Rossonere i poslala ponudu za jednogodišnju posudbu s opcijom da otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

Šišmiši su spremni da za posudbu plate tri miliona eura, te dodatnih 20 miliona eura ukoliko naredne sezone odluče da otkupe njegov ugovor. Također, Valencia je objavila da će ovog ljeta možda i kupiti Baccu, ali samo u slučaju da prodaju Alvara Negreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi