Bačinović bi volio preći u Fiorentinu

Bačinović bi volio preći u Fiorentinu

Amri Ružnić, agent Armina Bačinovića, rekao je da bi veznjak Palerma radije prešao u Fiorentinu, nego u Aston Villu.

Bačinović je 2010. godine prešao iz Maribora u Palermo i imao je dobru prvu sezonu u redovima sicilijanske ekipe pod vodstvom Delija Rossija.

Veznjak Palerma povezivao se sa Aston Villom, međutim Ružnić kaže da bi njegov klijent radije prešao kod bivšeg trenera u redove Fiorentine.

"Iz Fiorentine me nije niko kontaktirao, ali nema sumnje da bi rado s njima pregovarali, jer bi Armin mogao ponovo raditi sa trenerom Delijom Rossijem", rekao je Ružnić, dodavši:

""Interes Aston  Ville? Bilo je tu nešto i Premier liga je liga koja fascinira Armina. Međuti, kada bi on birao, Fiorentina bi bila prvi izbor".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.