Bačinović: Želim još ostati u Palermu

Slovenski reprezentativac bosanskih korjena

Bačinović: Želim još ostati u Palermu

Nakon postignutog gola protiv Milana, u talijanskim medijima navodilo se kako su za Armina Bačinovića zainteresovani Liverpool i Chelsea, a mladi veznjak Palerma u razgovoru za naš portal kaže kako još uvijek nema ništa konkretno.

Po samom dolasku iz Maribora Bačinović se odlično uklopio u tim Dellija Rossija, te je njegova cijena naglo porasla. U utakmici protiv velikog Milana u srijedu postigao je pogodak nakon kojeg su krenule priče o njegovoj budućnosti.

"Niko me od tih klubova nije kontaktirao. Počašćen sam što se tako veliki klubovi interesuju za mene, to mi je dodatna motivacija. Život mi se dosta promijenio otkako sam došao u Italiju. Moja želja je da još ostanem u Palermu", rekao je Armin Bačinović za SportSport.ba, te dodao:

"Uživam igrati u Italiji, a ukoliko bih nekada u budućnosti napuštao ovaj tim, volio bih da to bude neki veliki klub iz Engleske, Španije ili Njemačke. Smatram da je Permiership najbolja liga na svijetu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.