Badrov: Cijenimo ovo što je uradio N/FSBiH

Generalni sekretar NK Vitez

Badrov: Cijenimo ovo što je uradio N/FSBiH

N/FSBiH je danas odgodio 17. kolo BH Telecom Premijer lige. 

Odgađanje kola naišla je na odobravanje većine nogometnih klubova iz Premijer lige pa tako i NK Vitez.

"Cijenimo ovo što je uradio N/FSBiH. Trenutno stanje terena zaista ne zadovoljava ni minimalne uvjete za odigravanje utakmica, a odigravanje iste bi moglo dovesti do mnogih povreda igrača i daleko lošije igre na terenu. Ovo je sasvim sigurno pravi potez iz vrha bh. nogometa. Naše prvenstvo izgleda sve bolje i bolje, te smo zaista zadovoljni kako savez vodi brigu o Premijer ligi",izjavio je Stjepan Badrov generalni sekretar NK Vitez za SportSport.ba.

U nastavku pogledajte kako izgleda i teren Gradskog stadiona u Vitezu. Ukoliko ste u prilici i posjedujete slike stadiona iz vaših gradova fotografije nam možete proslijediti na e-mail [email protected] 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.