Badrov: Želimo pokazati da nismo slučajno u eliti

Nogometaš Viteza uoči početka sezone

Badrov: Želimo pokazati da nismo slučajno u eliti

Narednog vikenda na otvaranju Premijer lige na stadionu Pirota igrat će se komšijski derbi u kojem travnički premijerligaš dočekuje novajlije u Premijer ligi, ekipu Viteza.

Stjepan Badrov, ponovno se vraća na Pirotu ali ovaj put će stajati na suprotnoj strani u dresu Viteza.

"Očekujem jednu jako dobru i dinamičnu utakmicu. Utakmicu sa dosta trke, šansi i prilika, s obzirom da je otvaranje prvenstva i da smo i mi i ekipa Travnika u jako dobroj fizičkoj spremi. Daćemo sve od sebe, odigrati jednu dobru utakmicu, pokazati da nismo slučajno u eliti. Na pripremama smo radili jako dobro, odigrali par odličnih utakmica. Vjerujem da ćemo i u subotu odigrati jako dobro i da ćemo ostvariti pozitivan rezutat u našoj debitantskoj premijerligaškoj utakmici", kazao je Badrov.

"Sigurno da je veliko rivalstvo između ova dva kluba, kako u bivšoj državi tako i sada. Doduše, u zadnje vrijeme igrali smo samo prijateljske utakmice i samim time izgradili prijateljske odnose sa Travnikom. Općenito mene vežu lijepe uspomene za Travnik, tu sam upisao prve premijerligaške minute, afirmirao se kao igrač, izgradio odličan odnos sa navijačima i zaista im hvala na tome. Isto tako, iskoristio bih priliku i pozvao navijače i jednog i drugog tima, Gerilu i moje Vitezove da dođu u što veĆem broju, da fer i sportski bodre svoje ljubimce, a mi ćemo im se odužiti sjajnom prestavom na terenu", dodao je fudbaler Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.