Bahoken sa dva gola srušio prvaka

Pobjeda Nice nad Montpellierom

Bahoken sa dva gola srušio prvaka

Midhat Šljivak

Fudbaleri Nice savladali su danas na svom Du Ray stadionu aktuelnog prvaka Montpellier rezultatom 2:0, u susretu 28. kola Ligue 1.

Pitanje pobjednika u ovom susretu je riješeno nakon 25 minuta igre. Do vodstva je domaći tim došao u 12. minuti susreta, kada lijepu asistenciju Bautheaca koristi Stephane Bahoken, koji pogađa za vodstvo Nice od 1:0.

Samo 12. minuta kasnije novi gol u mreži gostujućeg golmana Jourdrena. Ponovo je strijelac Bahoken za sigurnih 2:0, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Nastavak susreta donio je tek poneki pokušaj na obje strane. Nica je odlično čuvala stečenu prednost, pa su na kraju sasvim zasluženos tigli do pobjede u ovom susretu.


Niza 1-0 Montpellier (Gol de Bahoken) LIGUE 1 by DaniDV

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.