Bahtiyaroglu izabrao BiH

Novi Zmaj

Bahtiyaroglu izabrao BiH

Fudbaler Ankaragücüa Ediz Bahtiyaroğlu potvrdio je da se odlučio obući dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Bahtiyaroğlu, ili po bosanski Bahtijarević, dobio je preporuke kod selektora Bosne i Hercegovine Safeta Sušića, koji će mu uručiti poziv na narednom okupljanju reprezentacije, a ovaj je taj poziv i odlučio prihvatiti, javili su turski mediji.

Ovaj odbrambeni fudbaler rođen je 2. januara u Bursi, a u karijeri je nastupao za Ankaraspor i Ankaragucu, dok je za U-21 reprezentaciju Turske odigrao 11 utakmica, te postigao jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.