Bahtiyaroglu mogući novi reprezentativac BiH

Prema pisanju turskih medija

Bahtiyaroglu mogući novi reprezentativac BiH

A. Beganović

Prema pisanju turskih medija selektor našeg fudbalskog nacionalnog tima Safet Sušić razgovarao je sa nekadašnjim mladim turskim reprezentativcem Edizom Bahtiyarogluom oko njegovog eventualnog igranja za našu reprezentaciju.

Turski mediji navode da je Bahtiyaroglu ima bh. korjene te da je zainteresovan za igranje u našem nacionalnom timu, ali da će konačan odgovor na navodnu Sušićevu ponudu dati danas nakon što se konsultuje sa roditeljima.

Bahtiyaroglu igra u odbrambenom redu, a u dresu mlade turske reprezentacije odigrao je 11 utakmica i pritom postigao 1 pogodak. Trenutno brani boje Ankaragucua, a u dresu Ankaraspora odigrao je 75 ligaških utakmica i postigao 4 pogotka.

Turski mediji puni su hvale za ovog odbrambenog fudbalera, a prema njihovom pisanju očekuje se da će ovaj 24-godišnji fudbaler obući dres nekog turskog velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.