Bajević: Hajduk nije samo Ibričić

Princ s Neretve za SportSport.ba

Bajević: Hajduk nije samo Ibričić

AEK će večeras na atinskom Olimpijskom stadionu dočekati ekipu splitskog Hajduka u okviru prvog kola grupne faze Evropske lige.

Na stadionu kapaciteta 71.030 gledalaca AEK će pokušati doći do pobjede nad splitskim sastavom, a trener Atinjana, Princ sa Neretve Duško Bajević, očekuje jednu veoma tešku utakmicu.

"Sve ekipe žele pobijediti kada igraju utakmicu. Tako ćemo večeras želiti i mi, ali i Hajduk", kaže na početku razgovora za SportSport.ba Duško Bajević.

"E, sad, šta će biti nakon utakmice, odnosno ko će se radovati, to ćemo tek da vidimo. Mi ni u kom slučaju ne smijemo potcijeniti Hajduk, koji ima u svom sastavu jako dobrih igrača".

Prvo ime Hajduka je reprezentativac Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić. Hoće li Ibro dobiti posebnog flastera, možda čak Sanela Jahića?

"To ćemo vijedti večeras. Ibričić je odličan igrač, ali on sam ne čini Hajduk. Oni imaju jak kolektiv i ima tu nekoliko igrača koji mogu nešto da naprave. Imaju par jako brzih igrača po bokovima i centarfora Vukušića, na koje će se morati obratiti posebna pažnja. Hajduk nisam uživo posmatrao ove sezone, gledao sam ih samo na DVD-u i mogao sam vidjeti da je to ekipa protiv koje neće biti lako", dodao je za kraj razgovora za naš portal Duško Bajević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.