Bajević povisio ponudu za Jahića

Bajević povisio ponudu za Jahića

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić još uvijek ne zna ime svog novog kluba. Fudbaler Arisa nalazi se trenutno u pregovorima sa engleskim Hullom i grčkim AEK-om.

Jahić se nalazio u Engleskoj, gdje je proveo neko vrijeme, a prema informacijama iz engleskih medija u Hull Cityu su oduševljeni onim što je na probi pokazao Jahić. Međutim, pregovori su zapeli oko visine odštete za Aris.

Kako je u razgovoru za SportSport.ba rekao trener AEK-a Dušan Bajević, njegova ekipa također je veoma zainteresovana za Jahića, a predstavnici atinskog kluba već su stupili u kontakt sa čelnicima Arisa.

"Još uvijek čekam", kaže Jahić za naš portal. "Maloprije sam bio u klubu i prema mom mišljenju Aris će pristati na transfer. Također i AEK je povisio ponudu. Nadam se da će sve biti gotovo brzo".

Jahić je odlučan u namjeri da ovog ljeta napusti redove Arisa.


"Rekao sam čelnicima svog sadašnjeg kluba da ukoliko mi ne dozvole transfer, rizikuju da me izgube bez obeštećenja, jer im niko ne garantuje da ću produžiti ugovor sa njima", zaključio je Jahić razgovor za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.